Contactați-ne tel. +373 22 291 599 srl.italprod@gmail.com

Fermenți și activatori de fermentare

 

   
 

Activatori de fermentare

 

 V Starter Premium

 Substanță nutritivă și bioregulator a fermentării pentru a îmbogăți levurile cu substanțe necesare pentru a asigura un proces corect de fermentare, curat și fără subproduse nedorite

 

 V Starter Arom

 Substanță nutritivă și bioregulator a fermentării. Potrivită pentru vinificație prin reducere și pentru obținerea fermentării curate și evidențierea aromelor

 

 V Starter Fruit

 Substanță nutritivă și bioregulator a fermentării, specială pentru o expresie aromatică dulce cu nuanțe de fructe

 

 V Starter TF

 Substanță nutritivă și bioregulator a fermentării, specială pentru a accentua particularitățile generice cu nuanță pronunțată de flori și fructe proaspete

 

 Fosfoactiv Premium

 Substanță nutritivă pentru levuri cu bază amoniacală de o nouă concepție cu conținut de fosfat de amoniu și levuri aleatorii. Este utilizată în cadrul fermentărilor deja demarate.

 

 V Activ Premium

 Substanță nutritivă și bioregulator a fermentării totale, e o nouă concepție. Asigură fermentări complete și corecte în condiții nefavorabile.

 

 V Activ One

 Substanță de activare și bioregulator a fermentării pentru uz special, fermentare pură și fermentare repetată

 

 D.A.P Activ 

 Substanță nutritivă echilibrată pentru levuri pe bază de fosfat de amoniu și tiamină fără sulfați. Asigură nivelul cerut de Azot ușor asimilabil, susținând creșterea levurilor.

 

 V Activ

 Substanță nutritivă pentru levuri pe bază de amoniac cu formulă clasică și tiamină

 

 V Activ Super

 Substanță nutritivă pentru levuri pe bază de amoniac cu formulă clasică și tiamină. Elaborată pentru crearea unui mediu ideal pentru dezvoltarea levurilor.

 

 Booster Activ Premium

 Aditiv inovativ pentru fermentare cu funcție exclusivă de detoxificare și suport cu vitamine. Se utilizează pentru fermentare deja demarată.

 

 V Activ Scorze

 Potrivit pentru absorbția elementelor nedorite, ce se conțin în must.