Contactați-ne tel. +39 335 6062376 / +373 68 501170 srl.italprod@gmail.com

Levuri pentru vin

 

 

VASON GROUP

 

  Epernay 2

 Saccharomyces cerevisiae: criofil generic, utilizat la fermentarea vinurilor albe din struguri neutri și don soiuri aromatici. Potrivit și pentru tipuri aromatice roșii.

 

 Flavour 2000

 Saccharomyces cerevisiae: pentru accentuarea aromelor la fermentare, producând vinuri proaspete și cu arome de fructe. Recomandate pentru vinuri albe și roze, vinuri aromatice roșii, vinuri noi. Recomandate și pentru vinuri spumante.

 

 Montrachet

 Saccharomyces cerevisiae: energie fermentativă, rotunjime și  echilibru, rezistență optimală la SO². Recomandate pentru fermentarea soiurilor roșii, garantând obținerea vinurilor de calitate.

 

 Bayanus PC

 Saccharomyces bayanus: îndeosebi potrivite pentru restabilirea stării fermentative, pentru fermentarea secundară și fermentare dificilă. Foarte rezistente la alcool și la dioxid de sulf.

 

 Nouveaux Ferments

 Saccharomyces bayanus: soluție franceză pentru vinuri spumante de calitate. Selectate în regiunea Champagne pentru a conferi delicatețe și calitate. Optimale fie pentru metoda clasică, fie și pentru metoda Charmat.

 

 L.P.A

 Saccharomyces bayanus: rafinament și calitate. Asigură un start rapid și  fiabil a procesul de fermentare chiar și în caz de conținut sporit de alcool. Utilizate pentru rafinare prin battonage.

 

 ERSA 1376

 Saccharomyces cerevisiae: pentru vinuri albe generice, fructate, consistente și stabil, tiolice.

 

SV 19

Saccharomyces cerevisiae: trunchi generic pentru vinuri albe cu compoziție aromatică destul de fină, echilibrată și stabilă

 

 VP 5

 Saccharomyces cerevisiae: pentru vinuri roșii cu nuanțe aromatice puternice și rezistente de fructe roșii (cireșe, vișine).

 

 260

 Saccharomoyces cerevisiae: tulpină selectată din regiunea DOC Bianco di Custoza. Recomandată pentru vinuri albe generice selecte.

 

 337

 Saccharomoyces cerevisiae: tulpină selectată din regiunea Soave DOC. Recomandată pentru vinuri albe, roze și roșii pentru menținerea compoziției aromatice.

 

 Premium Blanc 12V

 Saccharomyces cerevisiae: expresia vinului. Selectate în Alsacia pentru a lucra cu soiuri albe aromatice de struguri. Potrivite pentru elevage a vinurilor de calitate superioară în butoaie din stejar.

 

 Premium Chardonnay 

 Saccharomyces cerevisiae: puritate aromatică și eleganță la fermentarea primară și secundară conferind completitudine. Selectate pentru producerea vinurilor de clasă premium.

 

 Premium Prosecco

 Saccharomyces cerevisiae: finețe aromatică și eficiență la fermentare. Selectate pentru producerea vinurilor liniștite și spumante, preparate în sticle și autocalve.

 

 Premium Sauvignon

 Saccharomyces cerevisiae: excelente pentru soiuri aromatice pentru a obține vinuri complexe, elegante și tiolice. Optimale pentru a pune în evidență particularitățile viței.

 

 Premium Zeropiu

 Saccharomyces cerevisiae: levuri selecte datorită particularității lor limitate de a genera dioxid de sulf. Pentru producerea vinurilor albe, roze și roșii conform procedurilor recomandate.

 

 Premium Supertuscan

 Saccharomyces cerevisiae: armonie și excelență. Levuri pentru vinuri roșii cu structură importantă, cu nivel sporit de alcool. Stimulează fermentarea malolactică și conferă aromă elegantă de fructe.

 

 Premium Zinfandel

 Saccharomyces cerevisiae: selectate în regiunea Salento din vin Primitivo di Manduria pentru a da viață unui stil internațional, potrivite pentru fermentări cu conținut înalt de alcool.

 

 Premium Rouge

 Saccharomyces cerevisiae: structură, armonie și tipicitate. Selectate în regiunea Bordeaux pentru producerea vinurilor roșii de calitate, destinate maturării în butoaie de stejar.

 

 Premium Fructo

 Saccharomyces bayanus: siguranța fermentărilor dificile și reluarea fermentării. Selectate datorită capacității speciale de a asimila fructoza. Ideale pentru reținerea fermentării.